Salli Riding Pad Therapeutic

Beskrivelse:

Salli Riding pad Therapeutic  er velegnet til 2 voksne eller voksen/barn, der rider sammen, eller en større person der har brug for en større pude. Anbefales til Ridefysioterapi på mellemstore og store heste. Den har to balancehåndtag til et fast greb, og en masse ekstra tilbehør til fastgørelse af det enkelte ridefysioterapicenters egne hjælperedskaber.  Denne model kan også bestilles med et 10 mm filttæppe underlag i hvid. Underlaget kan være med til at beskytte hestens rygsøjle.

Pad’en giver rytterne komfort, varme og mulighed for at sidde mere korrekt, og det skyldes mellemrummet, (lille fordybning), som er imellem de 2 siddeflade områder. I kommer tættere på hesten, og kan bedre fornemme dens bevægelser. Pad’en er tyndere end en almindelig sadel, og den øger din hests følsomhed i forhold til den måde, du sidder på, og den forbedre din egen balance. Den giver også en god variation for hestens ryg.

Salli Riding pad Therapeutic  er velegnet til heste og folk, der rider i alle størrelse og alder, hvilket skyldes dens form og den er uden formstøbt træsadel. Den er enkel og meget let, men alligevel holdbar og stærk på grund af dens naturlige materialer i høj kvalitet. Ruskind og læder sørger for, at du bliver på plads, og ikke glider rundt. Pad’en lægges på hesten med en almindelig gjorde. Du har også mulighed for at påsætte stigbøjler for at få ekstra støtte. Du må imidlertid ikke bruge stigbøjler til at opnå en lænestilling, fordi Pad’en er uden den formstøbte træsadel. Gjorden og stigbøjlerne medfølger ikke.

Salli-Riding-Pad-Therapeutic-Duo-1

Produktbeskrivelse:

Det 35 mm tykke sæde er i grå ruskind, resten i sort læder

Sæde fremstillet i 10 mm tyk cellegummi, sædelængde på 87 cm. Cellegummi former sig efter kroppen, og forskellige andre bløde skummaterialer i polyester.

To balancehåndtag

  • Gjorderemme i stærkt læder, længde 50 cm
  • Tre steder til stigbøjler
  • Stærkt og åndbart lærred på bagsiden
  • Forbindelsessteder til fastgørelse af tilbehør

Padden er lavet af overskydende læder fra produktionen af Salli’s 2-delte sadelstole

  • Farve Grå og Sort
  • Vægt på 3,2 kg
  • 2 års garanti

Rengøring af riding pads i ruskind:

Rengør med en børste eller Marseille-sæbe (Paden leveres med rengøringsvejledning). Ingen maskinvask.

Fjern løst snavs med en børste.

Hvis børstningen ikke fjerner snavset, fugtes en klud med mildt sæbevand (anvend Marseille sæbe) og snavset tørres væk. Vask med vand anbefales ikke

Riding Pad`en må ikke tørres et sted, hvor der er for varmt (max 40°C).

Smør læderremmen regelmæssigt med læderfedt.

Kontakt:
Charlotte Skovgaard
E: info@solutions4u.dk 
Mobil: 4232 9726 
CVR.nr.: 37 62 69 53