Hvorfor er det vigtigt med fokus på indretning af din hjemmearbejdsplads?​

Salli Work Desk med Salli 2-delte sadelstol
Hæve-/sænkebord med gas fra pris kr. 3.795,00
2-delte sadelstol fra kr. 1.453,00-5.425,00 ekskl. moms og fragt

Det er vigtigt at din hjemmearbejdsplads er lige så god, som den du har på din arbejdsplads i virksomheden.  Du kan forebygge dårlige arbejdsstillinger, og undgå sygedage,  som koster mange penge for virksomheden, og skaber en frustration hos dig, når du ikke kan udføre dine daglige arbejdsfunktioner.  Dit fravær og manglende arbejdsindsats vil også skabe ekstraordinære udfordringer for virksomheden og kolleger. Så for alle parter er det en win win situation at investere i sin hjemmearbejdsplads.

Corona har tvunget mange til at arbejde hjemmefra uden at have de optimale forhold. Mange har derved fået smerter i hoved, nakke, skuldre, ryg og lænd.

Typisk sidder man ved:

  • Køkkenbord
  • Sofabord
  • Sofa
  • Seng
  • Børneværelset

Dårlige arbejdsstillinger kan ofte føre til dyre fysioterapeut og kiropraktor regninger. Det kan også have stor indflydelse på det individuelle menneskes psyke og positive arbejdsenergi. Ved negativ energi,  bidrager medarbejderen ikke med sin optimale arbejdsindsats i sit daglige arbejde.

Og vær opmærksom på, at anmeldte arbejdsskader opstået på hjemmearbejdspladsen, er desværre ikke godkendt som arbejdsskade ved domstolene. Derfor er det meget vigtigt med fokus på indretning af fremtidige ergonomisk hjemmearbejdspladser, så både du og din virksomhed undgår unødvendige udgifter og omkostninger.