Salli Riding Pad

Basic er til dig, der ønsker tættere kontakt til din hest, og som måske ridder uden sadel og ønsker lidt mere komfort. Pad’en vejer ingenting, og er utrolig nem at sadle din hest. Den er perfekt til hyggeture og for nybegyndere til at lære at holde balancen, og hvordan man sidder korrekt på en hest.

Basic + er med ekstra polstring, og er til dem som ønsker en lidt blødere sadel. Den kan også være med til at beskytte hestens rygsøjle.

Basic modellerne har 1 balancehåndtag

Læs mere om Salli Riding Pad Basic og Basic +

DeLux har samme pad størrelse som Basic modellen. Den er videreudviklet med indbygget ekstra støtte til knæ og ryg. Knæstøtten forhindre dine ben i at kommer for langt frem, og rygstøtten hjælper til, at du ikke glider bagud. Det er en ekstra sikkerhed, og du får en væsentlig bedre ridestilling.

DeLux er god til f.eks. ridefysioterapi eller nybegyndere. Den kan også være med til at beskytte hestens rygsøjle med den ekstra polstring som i model Basic+

DeLux modellen har 1 balancehåndtag.

 

Læs mere om Salli Riding Pad Delux

DUO og DUO+ er velegnet til, at barn og voksen kan ride sammen, eller til en større voksen, som har brug for en større pad. Er til Jer, som ønsker tættere kontakt med hesten og lidt mere komfort, end uden sadel. Pad’en vejer ingenting, og er utrolig nem at sadle din hest. De er perfekte til hyggeture og for nybegyndere til at lære at holde balancen, og hvordan man sidder korrekt på en hest. Anbefales til mellemstore heste.

De er også rigtig gode til ridefysioterapi. DUO pad’en har samme design som model Basic, blot større.

DUO + er med ekstra polstring, og er til dem som ønsker en lidt blødere sadel. Den kan også være med til at beskytte hestens rygsøjle.

DUO og DUO+ har 2 balancehåndtag.

Denne model er også tilgængelig med et saddelunderlag, der kan fastgøres ind i pad’en med velcro-tape. Underlaget beskytter hestens rygsøjle.

Læs mere om Salli Riding Pad Duo og Duo+

Pony er kun beregnet til børn, som ridder på ponyer eller æsler. Den er meget lig DeLux modellen med indbygget ekstra støtte til knæ og ryg. Knæstøtten forhindre dine ben i at kommer for langt frem, og rygstøtten hjælper til, at du ikke glider bagud. Det er en ekstra sikkerhed, og du får en væsentlig bedre ridestilling.

Pony er god til f.eks. ridefysioterapi eller nybegyndere. Den er uden ekstra polstring.

Pony modellen har 1 balancehåndtag.

Denne model er også tilgængelig med et saddelunderlag, der kan fastgøres ind i pad’en med velcro-tape. Underlaget beskytter hestens rygsøjle.

Læs mere om Salli Riding Pad Pony 

Salli Riding Pad Therapeutic er der plads til 2 voksne personer. Den bliver primært anvendt til ridefysioterapi. Rytterne får tættere kontakt med hesten og omvendt. Der er 2 balancehåndtag til hænderne og en masse ekstra tilbehør til fastgørelse af det enkelte ridefysioterapicenters egne hjælperedskaber. Den har en glidefast siddeflade i ruskind, som er med til at holde rytterne på plads. Imod et tillæg leveres denne model med et specialdesignet filt tæppe, som placeres under Riding pad Therapeutic. Filttæppet kan være med til at beskytte hestens rygsøjle, og at undersiden af paden bliver mindre beskidt. Riding pad Therapeutic vejer væsentlig mindre end øvrige produkter på markedet og er meget nem at sadle hesten med.

Læs mere om Salli Riding Pad Therapeutic her.

Kontakt:
Charlotte Skovgaard
E: info@solutions4u.dk 
Mobil: 4232 9726 
CVR.nr.: 37 62 69 53

Galleri over alle vores pads