Salli Riding Pad Duo

Salli Riding Pad Duo

DUO plus

 

DUO + placeres under DUO pad, derfor velcro på toppen

Beskrivelse:

Salli Riding Pad Duo er velegnet til voksen og barn, der rider sammen, eller en større person der har brug for en større pude end Basic. Er også velegnet til terapeutisk ridning på mellemstore heste. Den har to balancehåndtag for et fast greb. Denne model er også tilgængelig med et saddelunderlag (ekstra polstring), der kan fastgøres ind i pad’en med velcro-tape. Underlaget beskytter hestens rygsøjle. Model DUO+

Pad’en giver dig komfort, varme og mulighed for at sidde mere korrekt, og det skyldes mellemrummet, (lille fordybning), som er imellem de 2 siddeflade områder. Du kommer tættere på din hest og kan bedre fornemme dens bevægelser. Pad’en er tyndere end sadlen, og den øger din hests følsomhed i forhold til den måde, du sidder på, den forbedre din egen balance og giver dig en større tro på, at du kan ride uden en saddel. Den giver også en god variation for hestens ryg.

Salli Riding Pad er velegnet til heste og folk, der rider i alle størrelse og alder, hvilket skyldes dens form og er uden formstøbt træsadel. Den er enkel og meget let, men alligevel holdbar og stærk på grund af dens naturlige materialer i høj kvalitet. Ruskindet sørger for, at du bliver på plads, og glider rundt. Pad’en lægges på hesten med en almindelig gjorde. Du får også mulighed for at påsætte stigbøjler for at få ekstra støtte. Du må imidlertid ikke bruge stigbøjler til at opnå en lænestilling, fordi Pad’en er uden den formstøbte træsadel. Gjorden og stigbøjlerne medfølger ikke.

Produktbeskrivelse:

Det 35 mm tykke sæde er polsteret med grå og sort ruskind.

Sæde fremstillet i 10 mm tyk cellegummi, sædelængde på 55 cm. Cellegummi former sig efter kroppen, og forskellige andre bløde skummaterialer i polyester.

·         Leveres med et skumunderlag til saddel, fastgjort med velcro-tape – model DUO+

·         Pad’ens længde er på 72 cm

·         To balancehåndtag

·         Gjorderemme i stærkt læder, længde 50 cm

·         To steder til stigbøjler

·         Stærkt og åndbart lærred på bagsiden

·         Padden er lavet af overskydende læder fra produktionen af Salli’s 2-delte sadelstole

·         Farve: Grå og Sort

·         Vægt på 2,1 kg

·         2 års garanti

Rengøring af riding pads i ruskind:

Rengør med en børste eller Marseille-sæbe (Paden leveres med rengøringsvejledning). Ingen maskinvask.

Fjern løst snavs med en børste.

Hvis børstningen ikke fjerner snavset, fugtes en klud med mildt sæbevand (anvend Marseille sæbe) og snavset tørres væk. Vask med vand anbefales ikke

Riding Pad`en må ikke tørres et sted, hvor der er for varmt (max 40°C).

Smør læderremmen regelmæssigt med læderfedt.

Kontakt: 
Charlotte Skovgaard
E: info@solutions4u.dk 
Mobil: 4232 9726 
CVR.nr.: 37 62 69 53