Salli Riding Pad Basic

Riding Pad Basic

Riding Pad Basic +

Beskrivelse:

Pad’en giver dig komfort, varme og mulighed for at sidde mere korrekt, og det skyldes mellemrummet, (lille fordybning), som er imellem de 2 siddeflade områder. Du kommer tættere på din hest og kan bedre fornemme dens bevægelser. Pad’en er tyndere end sadlen, og den øger din hests følsomhed i forhold til den måde, du sidder på, den forbedre din egen balance og giver dig en større tro på, at du kan ride uden en saddel. Den giver også en god variation for hestens ryg.

Denne model er også tilgængelig med et saddelunderlag, der kan fastgøres ind i pad’en med velcro-tape. Underlaget beskytter hestens rygsøjle. Model Basic +

Salli Riding Pad er velegnet til heste og folk, der rider, af en hver størrelse og alder, hvilket skyldes dens form og er uden formstøbt træsadel. Pad’en passer til alle former for ridning: dressur, ridning ved normal hastighed, uden rideudstyr, naturlige ridefærdigheder, islandske heste og børn. Den er enkel og meget let, men alligevel holdbar og stærk på grund af dens naturlige materialer i høj kvalitet. Ruskindet sørger for, at du bliver på plads.

Pad’en lægges på hesten med en almindelig gjorde. Du får også mulighed for at påsætte stigbøjler for at få ekstra støtte. Du må imidlertid ikke bruge stigbøjler til at opnå en lænestilling, fordi Pad’en er uden den formstøbte træsadel. Gjorden og stigbøjlerne medfølger ikke.

 

Produktbeskrivelse:

  • 35 mm tykt lag af polstret ruskind
  • Sæde fremstillet i 10 mm tyk cellegummi, sædelængde på 35 cm. Cellegummi former sig efter kroppen, og tilført forskellige andre bløde skummaterialer i  polyester.
  • Leveres også med et skumunderlag til saddel, fastgjort med velcro-tape, vægt 600 g – Model Basic +
  • Pad’ens længde er på 58 cm
  • Balancehåndtag
  • Stærkt og åndbart lærred på bagsiden
  • Gjorderemme i stærkt læder, længde 50 cm

 

Padden er lavet af overskydende læder fra produktionen af Salli’s 2-delte sadelstole

Farve: Grå og sort

Vægt 1,4 kg

2 års garanti

 

Rengøring af riding pads i ruskind:

Rengør med en børste eller Marseille-sæbe (Paden leveres med rengøringsvejledning). Ingen maskinvask.

Fjern løst snavs med en børste.

Hvis børstningen ikke fjerner snavset, fugtes en klud med mildt sæbevand (anvend Marseille sæbe) og snavset tørres væk. Vask med vand anbefales ikke

Riding Pad`en må ikke tørres et sted, hvor der er for varmt (max 40°C).

Smør læderremmen regelmæssigt med læderfedt.

Kontakt: 
Charlotte Skovgaard
E: info@solutions4u.dk 
Mobil: 4232 9726 
CVR.nr.: 37 62 69 53