Salli Riding Pad Deluxe

Salli Riding Pad Delux

Ekstra polstring placeret under DeLux padden

Beskrivelse:

Salli Riding Pad Deluxe har et saddelunderlag = ekstra polstring, der fastgøres med velcro-tape. Underlaget beskytter hestens rygsøjle. Denne model har også støtte til knæene og ryggen for ekstra sikkerhed. Knæstøtterne forhindrer, at dine ben kommer for langt foran, hvilket gør din stilling bedre. Rygstøtten forhindrer, at du glider bagud.

Pad’en giver dig komfort, varme og mulighed for at sidde mere korrekt, og det skyldes mellemrummet, (lille fordybning), som er imellem de 2 siddeflade områder. Du kommer tættere på din hest og kan bedre fornemme dens bevægelser. Pad’en er tyndere end sadlen, og den øger din hests følsomhed i forhold til den måde, du sidder på, den forbedre din egen balance og giver dig en større tro på, at du kan ride uden en saddel. Den giver også en god variation for hestens ryg.

Salli Riding Pad er velegnet til heste og folk, der rider, af en hver størrelse og alder, hvilket skyldes dens form og er uden formstøbt træsadel. Pad’en passer til alle former for ridning: dressur, ridning ved normal hastighed, uden rideudstyr, naturlige ridefærdigheder, islandske heste og børn. Den er enkel og meget let, men alligevel holdbar og stærk på grund af dens naturlige materialer i høj kvalitet. Den ruskindet sørger for, at du bliver på plads.

Pad’en lægges på hesten med en almindelig gjorde. Du får også mulighed for at påsætte stigbøjler for at få ekstra støtte. Du må imidlertid ikke bruge stigbøjler til at opnå en lænestilling, fordi Pad’en er uden den formstøbte træsadel. Gjorden og stigbøjlerne medfølger ikke.

 

Produktbeskrivelse:

55 mm tykt lag af polstret med ruskind, bagsiden af læder

Skumunderlag til saddel, fastgjort med velcro-tape, vægt 600 g

Skumstøtter til knæ og bagside

Sæde fremstillet i 10 mm tyk cellegummi, sædelængde på 35 cm. Cellegummi former sig efter kroppen.

Pad’ens længde er på 58 cm

Balancehåndtag

Stærkt og åndbart lærred på bagsiden

Gjorderemme i stærkt læder, længde 50 cm

Paden er lavet af overskydende læder fra produktionen af Salli’s 2-delte sadelstole

Farve: Grå og sort

Vægt på 2,5 kg

2 års garanti

Rengøring af riding pads i ruskind:

Rengør med en børste eller Marseille-sæbe (Paden leveres med rengøringsvejledning). Ingen maskinvask.

Fjern løst snavs med en børste.

Hvis børstningen ikke fjerner snavset, fugtes en klud med mildt sæbevand (anvend Marseille sæbe) og snavset tørres væk. Vask med vand anbefales ikke

Riding Pad`en må ikke tørres et sted, hvor der er for varmt (max 40°C).

Smør læderremmen regelmæssigt med læderfedt.

Salli Riding Pad Delux påmonteret på hest.

Bunden af Salli Riding Pad Delux

Kontakt: 
Charlotte Skovgaard
E: info@solutions4u.dk 
Mobil: 4232 9726 
CVR.nr.: 37 62 69 53