RollerMouse Red familien giver dig FRI BEVÆGELIGHED med den trådløse version

Contour Design er firmaet bagved den berømte RollerMouse familie, som leveres i mange forskellige designs med tilhørende Contour trådløs Keyboard/Tastatur.

Valg af model afhænger helt af brugers behov, og hvordan bruger ønsker at sidde ved sin arbejdsplads.

Solutions4u.dk anbefaler følgende modeller:

Contour RollerMouse Red Plus og Contour Keyboard leveres begge med kabel og i trådløs version.

Prisvindende design og stor fleksibilitet

Contour RollerMouse Red, Red plus og Red Maxs prisvindende aluminiumshus, vandt med sit bløde børstede aluminium og karakteristiske røde finesser, Red Dot prisen, da det første gang blev præsenteret i 2013, og det holder endnu. Med Wireless versionerne er det desuden meget lette-re at holde skrivebordet ryddet og du slipper for kabel problematik.

Komfort og større overskud

Du kan vælge RollerMouse Red med flere håndleds- og armstøtter. RollerMouse Red leveres med en kort håndledsstøtte tilpasset den kortere underarm og hånd eller hvis du simpelthen ikke har så meget plads. Den bredde håndledsstøtte på RollerMouse Red plus er dyb og lav, så dine håndled hviler i en bedre vinkel, hvis du har en lidt større hånd. Hvis du har brug for fuld armstøtte skal du vælge RollerMouse Red Max, der giver fuld support at hånd og arm. Du kan tilpasse musen fuldstændig efter dine behov, og de intuitive og intelligente funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud.

Stor rækkevidde og præcision

Måske arbejder du med flere eller store skærme og har brug for individuel tilpasning? Så er RollerMouse Red, Red plus og Red Max lige, hvad du har brug for. Jo bredere din arbejdsflade er, desto større bliver behovet for cursorens rækkevidde og derved hastighed, noget du enkelt og hurtigt justerer på RollerMouse Red familien. Nu er det slut med at anstrenge sig. Den stabile, gummiklædte rullestav med en struktureret overflade gør det nemt at flytte cursoren og klikke præcist. Takket være den store præcision og kontrol kan du arbejde mere effektivt uden at blive træt.

Tastatur og rollermouse med kabel, bestil varenr. RM-RED PLUS WIRED-B
Tastatur og rollermouse i trådløs version, bestil varenr. RM-RED PLUS-WL-B

Pris kr. 3.143,00 ekskl. moms og levering.

 

Ring eller skriv, hvis du har nogen spørgsmål.

For rådgivning og vejledning kontakt:
Charlotte Skovgaard
M: 4232 9726
E: info@solutions4u.dk